Burçlar için değişim sinyalleri...

14 – 20 Şubat haftası burçları neler bekliyor? 14 Şubat haftası burç yorumları: Burçlar için değişim sinyalleri...

1076
Burçlar için değişim sinyalleri...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 14 – 20 Şubat haftası neler bekliyor. Şubat ayının başlamasıyla birlikte, haftanın akışını belirleyecek olan Kova Yeniayı gerçekleşecek. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının yaşayacağı huzursuzluk zaman zaman yerini kısa süreli gerilimlere bırakabilir.

14 – 20 Şubat haftasında burçlarda genel olarak değişim hissiyatı yer alıyor. Burçlar geçmişlerini gözden geçirerek aldıkları dersleri uygulamaya koyulacaklar. 14 – 20 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının çoğu beklenmeyen olaylarla karşılaşabilir. Peki 14 – 20 Şubat 2022 haftası haftalık burç yorumlarına göre neler yaşanacak?

14 - 20 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI

1-KOÇ

Sevgili Koç burçları, hayatta yönünü başka tarafa doğru çevirmeyi ciddi ciddi düşünmeye başlıyorsun hatta önüne gelen fırsatı da değerlendireceksin. Duygusal ve ruhsal olarak hassas olacağın bir haftaya giriyorsun sevgili Koç burcu. Büyük kararlar vermenin eşiğindesiniz. Kalbin ve aklın arasında bir savaş var. Ortak yolu bulmanız zor olsa da kişisel hırslarınıza yenik düşmeyin. Orta yoldan ilerleyerek hepsine sahip olabilirsiniz. Geçmişte olan geçmişte kalır. Geçmişte yaşadıklarınızdan ders alarak geleceğinizi daha iyi şekillendirebilirsiniz. Bu hafta güçlü olmaya çalışarak yaşananları olduğu gibi kabullenmeli yolunuza B planı hazırlayarak devam etmelisiniz.

2-BOĞA
Boğa burçları, değişim kapınıza kadar geldi. İçeri almak için ne bekliyorsunuz? Yeni dönüşümünüzün temellerini inançlarınız doğrultusunda atacaksınız. Hayatınızdaki şeylere olumlu bir dönüş yapın. Kapınıza kadar gelen fırsatları görmezden gelmeyin. İş değişikliği olabilir, terfi ediyor olabilir ya da konforunuzu artıracak yeni bir tercih yapıyor olabilirsiniz. Genellikle kendini daha rahat hissettiren şeyleri tercih eden Boğa burçları, bu sefer daha zor olan yolu seçerek ödüllendirilebilirsiniz. Bir seçim yapmadan önce tüm fırsatları değerlendirin. Bu hafta aşk ve ilişkiler konusunda çok düşünüyorsunuz. Ortaklı işler hakkında bazı fikirleriniz var ancak son kararı vermekte zorluk çekebilirsiniz. Hedefleriniz büyüyor, dolayısıyla kendinizi yeniden yapılandırırken, sevgiyi her düzeyde hissetmenin ne anlama geldiğini düşünüyorsunuz. Bir ilişkide ne istediğinize dair liste yaparak kendi standartlarınızı belirleyebilir ve bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin hakkınızda sakladığınız bir gerçeği öğrenebilir.

3-İKİZLER
Sevgili İkizler burçları, bu hafta hayatınızda çok özel şeylere yer açın. Bu hafta birisiyle derin ve anlamlı bir bağ kurabilirsiniz. Bu, romantik bir bağlantıya dönüşen arkadaşlık olabilir. Birbirinizi keşfediyor, yavaş yavaş ilişkinizin temellerini atıyor olabilirsiniz. Hafta ortasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Vereceğiniz karar eğitim hayatınızla ilgili olabilir. Okulu yarım bıraktıysanız tamamlamak isteyebilir veya yüksek lisans yapmak isteyebilirsiniz. Belki okuldasınız ve işinizi kurmaya odaklanmak için bir yıl ara vermeyi düşünüyorsunuz. Son kararı vermek size kalmış. İhtiyaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İlişkisi olan İkizler burçları partnerine şefkatle sarılacak. Hayatın her alanında beklentilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Hayata olan bakışınız değişebilir ve etrafınızdaki duvarları yıkma zamanınız gelebilir. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmenin zamanı geldi.

4-YENGEÇ
Sevgili Yengeç burçları hem aşk hem arkadaşlık hem de aile ile ilişkilerinizi gözden geçirmeye başlıyorsunuz. Bir süredir tanıdığınız biri, bir tanıdıktan daha fazlası olmak isteyebilir. Gönlünüzü çalmak için bir süredir peşinizde olan biri veya aklınızı çelen biri artık aşk için kapınızı çalıyor. Bu kişi uzun süredir "arkadaş bölgenizde" bulunan bir kişi olabilir. Bekar Yengeç burçları için yeni bir ilişki yolu görünüyor. Mali durumunuzu düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Birikmiş bir miktar paranızı ne yapmak istediğinize karar veremiyorsunuz. Artılarını ve eksilerini gözden geçirdikten sonra son kararınızı verebilirsiniz. Yengeç burçları uzun süredir yaşamak istediğiniz aşk duygusunu doyasıya yaşayabilirsiniz. Ancak, kalbinizin sesini dinlerken mantığınızın şaşırmasına neden olmayın. Potansiyel yeni iş fırsatlarını görmezden gelmeyin.

5-ASLAN
Sevgili Aslan burçları bu hafta küçük değişikliklerle hayatınıza güzellik katıyorsunuz. Kontrolü ele alıyorsunuz. Sağlık ve esenlik sizin evinize doğru geliyor. Görünümünüzü değiştirmek, yeni bir diyete başlamak, yoga veya pilates gibi şeylere başlamak isteyebilirsiniz. Bu hafta önceliği kendinize vereceksiniz. Farklı bir şeyler yaparak geleceğin için fazladan yatırım yapmak istiyorsunuz. Ne yapmak istediğini içten içe biliyorsun. Cesur adımlar atmaktan korkmamalısın. Evli veya sevgilisi olan Aslan burçları, ilişkisine tutku katmak için yenilikler peşinden koşuyor. Bekar Aslan burçları, gelecekteki ailenizle ilgili ilk adımları atmanızı sağlayabilir. Unutmayın değişim zaman ister. Kendinize bu zamanı tanıyın ve geleceğinizi şekillendirin.

6-BAŞAK?
Sevgili Başak burçları, bu hafta pozitif enerjisi yüksek bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Çok görünür olacaksınız ve cep telefonunuz hiç susmayabilir. Sevgililer günü haftası partnerinizle romantizm ve tutkunuz zirveye ulaşacaksınız. İstek ve dileklerinizi bol bol dile getirin. Evren sesinizi duyacaktır. Aşk, Bekar Başak burçlarının kapısını çalıyor. Yeni birileriyle romantik bir ilişkiye girmeniz çok olası. İşinizle ilgili yeni bir seçeneğiniz olabilir. Size bir terfi veya başka bir takıma transfer olma fırsatı sunulabilir. Ama aynı zamanda, şu anda yaptığınız şeyi yaparak yerinde kalabilirsiniz; bu, aileye, eve veya yaratıcı projelere odaklanmanız için daha fazla zaman ve enerji anlamına gelir. Artıları ve eksileri gözden geçirmek için bir arkadaşınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

7-TERAZİ
Sevgili Terazi burçları, bu hafta başkalarının isteklerini kendi isteklerinin önüne koyabilirsin. Ailenize karşı olan sorumluluklarınızı ve yükümlülüklerinizi eksiksiz şekilde yerine getirme şevkini taşıyabilirsiniz. Sevgili Terazi burcu her ne kadar başkalarını memnun etmek sizi sevindiriyor olsa da kendi isteklerinizi bir kenara atacağınız anlamına gelmemeli. İçsel bir dengeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Evli çocuklu Terazi burçları hem ebeveynlerini hem de çocuklarını mutlu etmem tutkusu yüzünden yorgun düşebilir. Bekar Terazi burçları ise bir süre daha romantik ilişkilere karşı mesafeli durabilir. Şu anda, bir aşk bağlantısıyla ilerlemeyi veya uzaklaşmayı seçiyor olabilirsiniz. Bir şey kesin. İlişkiniz aynı kalmayacak. Bunu konuşmak için güvenilir bir arkadaşınızla buluşmak isteyebilirsiniz.

8-AKREP
Sevgili Akrep burçları, ilişkinizi iyileştirmek için elinizden geleni yapmaya hazır olacaksınız. Başkalarının motivasyonunu gördükçe kendi içinize doğru dönüyorsunuz. Bu hafta bir dizi insanla iletişime girmek isteyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız iletişim araçları ile bireylerle yakın bir ilişki kurabilirsiniz. Eviniz hakkında büyük bir karar vermeniz gerekiyor. Bu evde kalmak veya yeni bir yere taşınmak için ayrılmak arasında seçim yapıyor olabilirsiniz. Akrep, karar verme konusunda çok iyisin ama kendi seçimlerini açıklamadan önce diğer kişinin ne istediğini tam olarak anlamaya çalışmalısınız. Aşk bu hafta ayrıntılarda gizli. Ne istediğinize karar verebilirseniz bunu hatta daha fazlasını kazanma ihtimaliniz var gibi... Bu hafta ortaklarınıza karşı açık ve dürüst olun ve sorumluluk uğruna olgun ilişkilerin ihtiyaç duyduğu garantileri özellikle belirtin. Yeniden yapılanma zamanı. Partnerinizle ilişkinizde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorsunuz.

9-YAY
Sevgili Yay burçları, başarıya giden yolun başında olabilirsiniz. Finansal olarak kazanımlarınız olabilir. Kişisel olarak başarınızı rutinlerinize olan bağlılığınıza borçlu olduğunuzu düşünüyorsunuz. Başarı tutarlılık gerektirir sevgili Yay burçları, bu durumu unutmamalısınız. Kendiniz hakkındaki bir sır ister istemez ortaya çıkabilir. Sırlar suyun altında lastik top tutmaya benzer. Elbet bir gün beklenmeyen bir yerden ortaya fırlayabilir. Hazırlık olun. Aşk hayatınızı masaya yatırıp uzun uzun düşünmek isteyeceksiniz. Uzun vadeli planlarınız için kendinize destek arıyorsunuz. Yakınlarınızda size aradığınız desteği cömertçe sunabilir.

10-OĞLAK
Sevgili Oğlak burçları, başarı peşinizden geliyor. Aynı zamanda da biri size yardım etmeye hazır şekilde bekliyor olabilir. Ne istediğini bilen Oğlak burçları, yıllardır başarı merdivenlerine tırmanmak için ellerinden geleni yapıyor. Ancak tırmanırken dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu hafta bir süredir ihtiyacınız olan kaynaklara ulaşabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınıza yön vermek isteyebilirsiniz. Bekar Oğlak burçları yeni aşk arayışına girerken, ilişkisi olanlar ise aşklarında tutkuyu alevlendirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Enerjiniz sizi aşka sürükleyebilir. Romantizme kapınızı açın ve sevgiyi doyasıya yaşayın. İlişkilerinizdeki değerlerle olan bağlantınızı düşündürüyor. Gerçeğinizi onlarla paylaşmaya hazırsınız, böylece hem duyulduğunu hem de takdir edildiğini hissedebilirsiniz. Kendiniz için net olun ve tüm taahhütler için harika şeylerin olduğundan emin olun. Aşk potansiyelini çevreleyen fikirleriniz konusunda olumlu olun. Standardı siz belirleyin.

11-KOVA
Sevgili Kova burçları, bu hafta maneviyata yöneleceksiniz ki doğru yoldasınız. Evrenle bağlantınız, evde yaptığınız ruhsal rutinlerle güçleniyor. Dua etmek, meditasyon yapmak gibi şeyler iyi gelecektir. Yeni bir aşk için hazırlık içinde olabilirsiniz. Mesleğinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta, beş yıl sonra olmak istediğiniz yeri düşünün. Aklınıza gelebilecek en heyecan verici hayatı hayal edin, sonra oraya nasıl geleceğinizi planlamaya başlayın. Sevgili Kova burçları, kendini sevme konusunda biraz daha çabalaman iyi olacaktır. İnsanlarla iletişiminizi kuvvetlendirmek için yeni yollar keşfetmelisiniz. Önce kendinize daha sonra da başkalarına iyi davranarak hayatınızı güzelleştirebilirsiniz. Aşık olduğunuz kişiyle bağlantı kurduğunuzu değiştirebilir, ancak herhangi bir farklılık varsa bunları konuşma şansı da sunar.

12-BALIK
Sevgili Balık burçları, özellikle bekar olanlar yeni bir ilişkiye yelken açabilir. Birileri sizi daha yakından tanımak için elinden geleni yapıyor. Arkadaş olarak gördüğünüz biri size aşkını ilan edebilir. Ve sizde karşı tarafa boş değilsiniz. Bu durum ikinizin de hayatında büyük değişiklikler anlamına gelebilir. Bir süredir içinizde tuttuğunuz gerçekten yapmak istediğiniz bir sırrı kendiniz açığa çıkarabilirsiniz. Gelecek yıl daha fazla zamanınız olacağını düşünerek, yapmak istediğiniz şeyi ertelemeye devam edebilirsiniz. Veya bu aktiviteyi şimdi hayatınıza dahil edebilir ve ne gibi harika şeylerin ortaya çıkabileceğini görebilirsiniz. Sevgili Balık burçları aşk hayatınızdaki tüm belirsizlikler bu hafta sona eriyor.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #burç
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.