Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

İlçemizin Kaymakam Vekili Cevat ÇELİK Başkanlığında Bayramiç Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 23.06.2021 tarihinde yapıldı.

1350
Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Bayramiç Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliğinde 1 yıl süreyle görev yapacak il genel meclis üyeleri ve muhtarların seçimi yapıldı.
Seçim Bayramiç Halk Eğitim Merkezinde yapıldı. İl genel meclis üyelerinin ve muhtarların katıldığı seçimde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nurullah Bozkurt 69 oy, CHP İl Genel Meclis Üyesi Zeki Sezer 39 oy aldı.
Köylü Muhtarı Cevdet Özenç  42 oy  Güzeltepe muhtarı Fikret Yaman 42 oy ve  Yahşelli Muhtarı  Yusuf Akgün 31 oy aldı. Ayrıca Köylü muhtarı Cevdet Özenç'in ismi tam yazılmadığından  4 oy da Cevdet Özenç'e çıkmasına rağman iptal oldu. Hizmetl birliğine Cevdet Özenç ve Fikret Yaman muhtar olarak hizmet götürme birliğine seçildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.