ÇOMÜ REKTÖRÜ VE ÇOMÜ UYGULAMA ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN TİCARET BORSASINATEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇOMÜ Rektörü Sedat Murat, Kurumlarla el ele verildiği zaman üstesinden gelinemeyecek zorluğun olmadığını biliyoruz.

914
ÇOMÜ REKTÖRÜ VE ÇOMÜ UYGULAMA ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN TİCARET BORSASINATEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO), Çanakkale Ticaret Borsası(ÇTB) , Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) ve Müteahhitler Birliği tarafından pandemi sürecinde yoğun hizmet veren ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi için temin edilen solunum cihazı desteklerinden dolayı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ile ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muammer Karaayvaz ve Hastane Müdürü Ömer Hadımoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve Meclis Başkanı Abdullah Deniz’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, tüm dünyanın etkilendiği salgın hastalık sürecinde, Çanakkale’de de özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına ve bu kapsamda ÇOMÜ Rektörü ve Başhekimine teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.  Ticaret Borsası olarak İl Pandemi Kurulu’nda da yer aldıklarını belirten Başkan Üzen, Sayın Valimiz başkanlığında salgınla mücadele çalışmalarında Borsa olarak yer almaktayız. İlimiz ve halkımız için her zaman imkanlarımız dahilinde destek sunmaya devam edeceğiz. Salgının Ülkemiz ve İlimiz üzerindeki olumsuz hareketlerini de Allah’ın izni ile birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyoruz.” dedi.
Meclis Başkanı Abdullah Deniz ise Toplum olarak birlikte hareket etmemiz, her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmamız, empati kurmamız, birbirimize yardım etmemiz ve destek vermemiz gereken bir dönemdeyiz. Çanakkale Ticaret Borsası olarak, ülkemizin salgınla mücadelesini ilk günden bu yana destekliyoruz. Bu doğrultuda, Çanakkale iş dünyası olarak solunum cihazı bağışı yaptık. Cihazlarımız hastaneye teslim edildi ve hizmete girdi. Salgınla mücadelede büyük emek veren sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.' ifadelerini kullandı.
ÇOMÜ Rektörü Sedat Murat, Kurumlarla el ele verildiği zaman üstesinden gelinemeyecek zorluğun olmadığını biliyoruz. Bu anlamda sizlerle işbirliği içerisinde İlimiz adına yapılacak çalışmalarda birlikte olmak mutluluk verici. Dünyayı kasıp kavuran Koranavirüsün pik yaptığı, yoğun bakım ünitelerinin ihtiyaca cevap vermeye zorlandığı bu zor günlerde Yoğun Bakım Ünitesi için gerekli solunum cihazların alınması ile ilgili desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çomü #çtb
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.