Tarım ve Orman İlçe Müdürü İbrahim Çobanoğlu Kooperatifçilik Eğitimi verdi.

Kazdağlarında Biyolojik Çeşitliliğin Korunması ve Orman Ekosistemlerinin Sürdürülebilir Yönetiminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Tarım ve Orman İlçe Müdürü İbrahim Çobanoğlu kooperatifçilik eğitimi verdi.

498
Tarım ve Orman İlçe Müdürü İbrahim Çobanoğlu Kooperatifçilik Eğitimi verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) İşbirliğinde yürütülmekte olan "Kazdağlarında Biyolojik Çeşitliliğin Korunması ve Orman Ekosistemlerinin Sürdürülebilir Yönetiminin Güçlendirilmesi Projesi " kapsamında Bayramiç, Ayvacık, Çan, Yenice ve Edremit ilçeleri kooperatif yönetici ve ortaklarının katılımıyla Kooperatifçilik Temel Eğitimi ilçemizde başladı. 2 gün sürecek eğitimin hayırlı olmasını, verimli geçmesini dilerim. Projede emeği geçen ve katkı sunan başta FAO Türkiye Proje ekibi ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.