REFAH VE KALKINMA ÖĞRETMENE GÖSTERİLEN ÖZENLE MÜMKÜNDÜR

Üreten, gelişmiş ve kalkınmış ülkelerin olmazsa olmazı, eğitime verilen önem ve öğretmenlere gösterilen özendir.

890
REFAH VE KALKINMA ÖĞRETMENE GÖSTERİLEN ÖZENLE MÜMKÜNDÜR

REFAH VE KALKINMA
ÖĞRETMENE GÖSTERİLEN ÖZENLE MÜMKÜNDÜR
Üreten, gelişmiş ve kalkınmış ülkelerin olmazsa olmazı, eğitime verilen önem ve öğretmenlere gösterilen özendir. Milletimiz tarih boyunca varsıllığa, refaha, zenginliğe en çok öğretmene önem verdiğinde, eğitimi öne aldığında erişmiştir. Ülkelerin kalkınmasında, milletlerin refahında öğretmenlerin tartışmasız özel bir yeri vardır.
Öğretmenlerimizin hizmeti insana, emeği gençliğe, yatırımı geleceğedir. Bu anlamda yatırımların en anlamlısı öğretmenlerimizin yaptığı gibi insana yatırımdır. Onlar, bir insanı yetiştirmeyi dünyanın en büyük zenginliği olarak görmektedirler. Öğretmenlerimiz yüce ve zorlu bir mesleğin saygın birer temsilcileridir. Bu sebeple, bizleri de yetiştiren değerli öğretmenlerimize borcumuz büyüktür.
Bu duygularla değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, emekliye ayrılmış öğretmenlerimize ise sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Görevi başındaki öğretmenlerimize iyi dileklerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
 
Kaya ÜZEN
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.