İş dünyasının ana gündemi finansmana erişim…

Tobb ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, ekonomi yönetimindeki bakanlar ve Oda/Borsa Başkanları ile birlikte TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nı gerçekleştirdi.

766
İş dünyasının ana gündemi finansmana erişim…

Ana gündem finansmana erişim…
Birliğimizin ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, ekonomi yönetimindeki bakanlarımız ve Oda/Borsa Başkanlarımızla birlikte TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nı gerçekleştirdik.
Reel sektörün sıkıntı, talep ve önerilerini, il/ilçelerdeki beklentileri aktardık.
Finansmana erişim ilk sırada yer alıyor.
İş dünyası öngörülebilirlik istiyor, geleceğe dair yol haritası bekliyor.
Şuramıza katılan, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın İbrahim Şenel’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
6 saat süren faydalı, katılımlı ve çözüm odaklı bir toplantı oldu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.