Ödüllü "Bayramiç Zeytinyağı" Yüksel kaliteli değerlerde çıktı.

Onsekizmart üniversitesince yapılan  kontrol laboratuvar numunelerinde Fabrikalardan alınan numunelere göre çıkan sonuçlarda bileşen kalitesi en yüksek ve asit değer ölçüsü en iyi yağ İDALİNA BECEREN fabrikasınca üretildiği belirtildi.

1176
Ödüllü

Bayramiç Zeytinyağı 
Onsekizmart üniversitesince yapılan  kontrol laboratuvar numunelerinde Fabrikalardan alınan numunelere göre çıkan sonuçlarda bileşen kalitesi en yüksek ve asit değer ölçüsü en iyi yağ 
İDALİNA BECEREN fabrikasınca üretildiği belirtildi.
Bayramiç zeytinli köyünde faaliyet gösteren fabrika hem sıcak sıkım yapabilmekte ayrıca soğuk sıkımda yaparak
 üreticilere destek vermektedir.
İDALİNA BECEREN fabrikası yetkisi sahibi Çağlar  Beceren  
2023 yılında Uluslararası yarışmalara katılarak Bayramiç’e tescilli ödülleri de alan ilk  Zeytinyağı fabrikası olduklarını belirtti.
Amaçlarının her yıl farklı uluslararası organizasyonlara numune göndererek Bayramiç üreticisinin kaliteli yağının piyasa değerinin arttırılmasına Yardımcı olmak  ve üreticilere kaliteli üretim desteğini sağlamak olduğunu ifade etti.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.