Devlet Sanatçısı Mehmet Ertürk Organları organ bekleyen hastaları yaşatacak.

Oğlu Ata Ertürk: ''Babam sağlığında bana demişti. Oğlum ben bir gün ölürsem benim organlarımı bağışla.

1096
Devlet Sanatçısı Mehmet Ertürk Organları organ bekleyen hastaları yaşatacak.

Geçtiğimiz Gün Beyin Kanaması Sonucu Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Verdiği Ölüm Kalım Mücadelesini kaybeden güzel ilçemizin güzel insanı Devlet Sanatcısı Mehmet Ertürk organlarıyla başka bedenlerde yaşayacak.
Oğlu Ata Ertürk: ''Babam sağlığında bana demişti. Oğlum ben birgün ölürsem benim organlarımı bağışla. Öldükten sonra toprak olup gideceğiz. Hiç olmazsa birilerini yaşatayım, ben de onunla birlikte yaşamaya devam edeyim demişti. Bende babamın bu isteğini yerine getirdim.'' dedi. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Organ nakli uzmanı Dr. Azem Ülkü:''Ata en doğru kararı verdi. Organ nakli bekleyen pek çok hastamızı hayata bağlayacak. Birileri Mehmet Ertürk'ün organlarıyla yaşamaya devam edecek. Ata'ın acısı büyük biliyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Babası başkalarına can verdiği için oda yaşamaya devam edecek.” şeklinde açıklamada bulundu


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.