BAYRAMDA ÇANAKKALE TURİZMİ

Çanakkale Bölgesi Bayram tatilinde 100 binin üzerinde Turist ağırladı.

778
BAYRAMDA ÇANAKKALE TURİZMİ

BAYRAMDA ÇANAKKALE TURİZMİ
Çanakkale Bölgesi Bayram tatilinde 100 binin üzerinde Turist ağırladı.
Uzun kış sezonundan sonra Turizmci ve esnaf nefes aldı. Takriben bölgemize 100 milyon para girdi.
Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği Başkanı olarak Bayramın birinci gününden itibaren alandaydım.
Çanakkaleli Profesyonel Turizmci Hoteli, Rehberi, Alankılavuzu ve Acentası ile kendilerinden hizmet alanlara gayet güzel hizmet verdi.
Bayram boyunca benim gördüğüm sorun Belediye ve Turizm Kamu yönetimlerindeydi. Bayrama hiç bir şekilde özel olarak hazırlanmamışlardı.
Belediyeler Bayramda gelecek Turistlerin ihtiyaçlarını karşılayacak Tuvalet, ulaşım, çöp, peyzaj, çirkin görüntülü yarım inşaat gibi konulara hiç yönelmemişler.
Turizm Kamu yönetimi uzun zamandır maalesef yok gibi. Tesislerin ürün sağlık, hizmet kalitesi ve fiyat kontrollerini yapmadıkları gibi, bu hizmetlerin Turizmin devamı için ne kadar önemli olduğunu tasavvuf bile ettiklerini maalesef düşünmüyorum.
Sonuç olarak Çanakkale Turizmini bu bayram Profesyoneller kurtardı.
Turizmi önemseyen Belediyeler ve Turizmi bilen Turizm Kamu yönetimi olmazsa bacasız sanayii olarak tabir ettiğimiz Turizmden bölge insanımızın geliri düşer ve dünyanın en güzel coğrafyasında sevimsiz bir bölge oluruz.
Önümüzde koca bir yaz sezonu var. Profesyonelleri, Belediyesi, Turizm ile ilişkili Kamu kurumları ve tabiii ki ev sahibi olarak Çanakkalelisi ile birlikte bölgemize milyonları kazandıran Turizm Sektörüne samimiyet ile hizmet edelim.
Saygı ve sevgilerimle
Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği Başkanı,
İsmet BALKAN


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.