Coğrafi İşaretli "Bayramiç Zeytinyağı" Çanakkale Ticaret Borsası Destekleri ile Fuarda Tanıtımda.

Çanakkale Ticaret Borsası 3.İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarında.

712
Coğrafi İşaretli

Coğrafi İşaretli "Bayramiç Zeytinyağı" 3.İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarında.
18-21 Mayıs 2023 Dr.Mimar.Kadir Topbaş Gösteri Merkezi Yenikapı/İstanbul'da 3 gün boyunca tanıtım satış tadım etkinliği yapılacaktır.
Konu ile ilgili Pitrelli Kooperatif Başkanı Ramzan Algül yaptığı açıklamada zeytin yağımızın coğrafi işaret aldıktan sonra daha da tanılması için paydaşlarımızla birlikte fuarlarda tanıtımını yapacağız.Yöremizin katma değeri olan yağın uluslar arası arenada tanılması için tadım satış çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecektir.Bizim geçim kaynağımız olan yağ ne kadar tanıtılırsa o kadar ekonomik değer kazanır.Bölgemiz üreticimiz zenginleşir.Tabi coğrafi şaret demek memleket meselesi demektir.Bizde coğrafi işaretin kıymetini bileceğiz.Farkımızı kalitemizi ortaya koyacağız dedi.Tüm katılımcılara iyi fuarlar borsa yönetimine meclisine diğer paydaşlara teşekkür ederiz dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.