EYT SON DAKİKA: AK Parti'den EYT açıklaması: Elitaş net tarihi açıkladı, gün verdi: İkinci gündem ise yapılandırma...

EYT son durum milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yapılacak düzenlemede en kritik adım yarın Meclis'in açılması ile atılacak. Genel Kurul Öncesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'tan flaş bir açıklama geldi.

1538
EYT SON DAKİKA: AK Parti'den EYT açıklaması: Elitaş net tarihi açıkladı, gün verdi: İkinci gündem ise yapılandırma...

EYT SON DAKİKA: AK Parti'den EYT açıklaması:
Elitaş net tarihi açıkladı, gün verdi: İkinci gündem ise yapılandırma...

EYT son durum milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yapılacak düzenlemede en kritik adım yarın Meclis'in açılması ile atılacak. Genel Kurul Öncesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'tan flaş bir açıklama geldi. Elitaş, 'EYT ne zaman açıklanacak' sorusuna yanıt vererek, Çarşamba gününü işaret etti.

Milyonlar EYT düzenlemesi ve kamuya olan borçların yapılandırması için beklerken, Meclis’in ‘deprem’ nedeniyle verdiği ara yarın sona erecek. Genel Kurul’da birinci öncelikli konu olacak EYT için AK Parti’den son dakika açıklaması geldi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş konuya ilişkin yaptığı açıklamasında ‘EYT ne zaman yasalaşacak?’ sorusuna, “Mecliste öncelikli gündemimiz EYT olacak. Dört veya beş parti grup önergesi verirse 10-12 saatlik sürede sabaha karşı biter. Çarşamba günü genel kurulda nihayete erer. Genel kurulda EYT sonrası yapılandırma teklifini görüşeceğiz” yanıtını verdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.