Çtb’den Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ruhi Badem, İsmail Pehlivan ve Genel Sekreter Sevcan Elver, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’i makamında ziyaret etti.

588
Çtb’den Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ruhi Badem, İsmail Pehlivan ve Genel Sekreter Sevcan Elver, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’i makamında ziyaret etti
 
Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Yönetimine yeni döneminde başarılar diledi ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ile tanışmaktan ve bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ziyarete ilişkin şunları belirtti; Sn. Başsavcımıza evsahipliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. Seçimlerimize ve yeni dönemimize ilişkin bilgilendirmede bulunduk.  Bizler iş dünyası olarak bugüne kadar güvenlik güçlerimizin her zaman yanında yer alarak projelerine elimizden gelen desteği sağladık. Desteğimiz bundan sonra da devam edecektir.”dedi.
 
Çanakkale’de birlik ve beraberliğine vurgu yapan Meclis Başkanı Birol Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e Ticaret Borsası sektörlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.
Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından son buldu.
 
 
.
 
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtb #çanakkale
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.