Bayramiç Peyniri 3. Uluslararası Beslenme Araştırmaları Konferansında

12-13 Eylül 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan “3. Uluslararası Beslenme Araştırmaları Konferansı” NUTRITION 2022'de Bayramiç Peynirinin Özellikleri Dr. Yasin ÖZDEMİR tarafından sunulacak.

986
Bayramiç Peyniri 3. Uluslararası Beslenme Araştırmaları Konferansında

12-13 Eylül 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan “3. Uluslararası Beslenme Araştırmaları Konferansı” NUTRITION 2022'de Bayramiç Peynirinin Özellikleri Dr. Yasin ÖZDEMİR tarafından sunulacak olan “Artisan peynirler, Bayramiç Peyniri ve Probiyotik Özellikleri” başlıklı bildiride anlatılacaktır.

Bu küresel konsorsiyum, dünyanın dört bir yanındaki insanların sağlığını etkileyen önemli sorunları tartışmak üzere araştırmacılar, bilim adamları, beslenme uzmanları ve sağlık uzmanları ile birlikte dünyanın en büyük gıda, beslenme ve diyetetik uzmanları topluluğudur. Kongre, “Beslenme ve Sağlığın Öneminin Keşfedilmesi ve Aydınlatılması” temasına odaklanacak ve beslenme alanındaki son gelişmeler ve en son keşifler paylaşılacaktır.

İki günlük dünya çapındaki konferans, kendi alanlarında öne çıkan araştırmacıların genel kurul konuşmalarını, açılış konuşmalarını, sözlü ve poster sunumlarını içermektedir. Olağanüstü bir eğitimsel ve endüstriyel bilimsel toplantı olmayı vaat eden bu toplantıdan dünya genelinde beslenme, sağlık ve gıda alanında yeniliklerin yaygınlaşması ve küresel ölçekli işbirliklerinin artması beklenmektedir.

Artisan peynir özelliği taşıyan ve probiyotik yani sağlığa faydalı özellikler sağlayan bakterileri içeren Bayramiç Peyniri’nin özellikleri bu sunu ile yurtdışındaki ve içindeki bilim insanlarına ve gıda ve beslenme alanında çalışan profösyonellere tanıtılmış olacaktır. Bayramiç Peynirine olan ilginin her geçen gün artmasının paralel olarak bilimsel çalışmalarında artması memnuniyet vericidir.

Kongre web sitesi
Nutrition Conferences | Nutrition Conferences 2022 | International Nutrition Conferences 2022 | Food and Nutrition Conferences | Nutrition 2022 (magnusconferences.com)


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.