ATA'ya Saygısızlık Cezasız Kalamaz

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e sosyal medya üzerinden hakaret eden Nurettin Y. hakkında CHP Bayramiç İlçe Örgütü tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

1144
ATA'ya Saygısızlık Cezasız Kalamaz

Bayramiç’te, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir şahsın sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiası kısa sürede yayıldı. Atatürk’ün yanı sıra ülkemiz idarecileri ve siyasi parti liderleri hakkında da hakarete varan paylaşımlar yapan şahsın Nurettin Y. olduğu ortaya çıktı. CHP Bayramiç İlçe Örgütü, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Nurettin Y. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Bayramiç İlçe Başkanı Emin Fidan, “Bu şahsın sosyal medya hesabı, Atatürk’e ve devlet idarecilerine hakaretlerle dolu. Bu işin peşini bırakmayacağız. Hiç kimse ülkemizin kurucusuna hakaret edemez. Gereken incelemenin yapılarak şahsın en kısa sürede gereken cezayı alacağına inanıyorum” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #bayramiç
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.