Çtso ve Özel Çanakkale Çözüm Kişisel Gelişim Kursu Arasında Protokol İmzalandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Çanakkale Çözüm Kişisel Gelişim Kursu arasında indirim protokolü imzalandı.

908
Çtso ve Özel Çanakkale Çözüm Kişisel Gelişim Kursu Arasında Protokol İmzalandı

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Özel Çanakkale Çözüm Kişisel Gelişim Kursu Kurum Müdürü Nehir Özel ve Çanakkale 20 No’lu Komite Başkanı Faruk Kartal ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Özel Çanakkale Çözüm Kişisel Gelişim Kursu ile imzalanan indirim protokolü hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale’de eğitim kurumlarının faaliyetleri geleceğimiz olan çocuklarımız için önem arz ediyor. Rekabetin kaliteyi de artırdığına inanıyorum. Odamızın 20 No’lu Komite Başkanı Faruk Kartal tarafından kurulan ve Kurum Müdürü Nehir Özel yönetiminde çalıştırılan Özel Çanakkale Çözüm Kişisel Gelişim Kursu ile bugün imzaladığımız indirim protokolünün taraflara ve üyelerimize fayda sağlamasını temenni ediyorum”  


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtso
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.