Kaymakam Alper Taş’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Sevgisi, fedakarlığı, çalışkanlığı ve duyarlı yaklaşımıyla hayatımıza anlam ve güzellik katan kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplum yapısının temel taşıdır.

870
Kaymakam Alper Taş’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Güçlü aile yapımızın oluşmasında, genç nesillerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinde, ülkemizin kuruluşunda ve çağdaş düzeye ulaşmasında kadınlarımızın büyük emeği bulunmaktadır.
Kadınlarımızın hayatın her alanında daha aktif şekilde var olmalarını sağlayacak şartları hazırlamak devletimizin ve toplumumuzun ortak sorumluluğudur. Nitekim Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, fedakarlıklarıyla yeniden devlet kurma yükünü paylaşan Türk kadınının en iyi şekilde yetişmesi ve toplumsal hayat içerisinde hak ettiği yeri alabilmesi için dönemin en ileri adımlarını atmıştır.
Türk kadınına ilk olarak seçme ve seçilme hakkı verilmiş, devletimiz zamanla kadın-erkek eşitliğini sağlamaya yönelik çeşitli yasal düzenlemelerde bulunarak kadının sosyal ve iktisadi hayattaki konumunu güçlendirmiştir. Bugün gelinen noktada kadınlarımız, bilimden sanata eğitimden spora kadar hayatımızın her alanında büyük başarılar elde ederek toplum içinde söz sahibi olmanın gururunu yaşamaktadır.
Bu duygularla, yaşamın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, sevginin, fedakarlığın ve şefkatin timsali kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.