82 YILDIR DİNMEYEN ÖZLEM

10 KASIM ATATÜRK 'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

994
82 YILDIR DİNMEYEN ÖZLEM

82 YILDIR DİNMEYEN ÖZLEM

10 KASIM ATATÜRK 'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yıldönümü nedeniyle ilçemizde düzenlenen Anma Programı, Yıldırım AKBULUT meydanında bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına ait çelenklerin sunumunun ardından, saat 09.05’te sirenler ve araç klaksonları eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşının söylenmesiyle birlikte Bayraklar yarıya indirildi.

Sayın Kaymakamımız Sercan GÖKDEMİR , Belediye Başkanı Mert UYGUN, Cumhuriyet Başsavcısı Ali ERMİŞ , siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla Yıldırım AKBULUT meydanında düzenlenen anma programı saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başladı. Tarih öğretmeni Sena ÜNAL ‘ın Günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Mustafa Gülşen ÇINAROĞLU Anadolu lisesi 10/B sınıfı öğrencisi Elif AKIN ‘ın “BİR TUTKUDUR MUSTAFA KEMAL” şiirini okumasının ardından sona erdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.