Ak Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetimi görevinden istifa etmişti. Ak Parti Merkez ilçe ’de dün yeni Merkez İlçe Başkanı'nın belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

2108
Ak Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

Oylamada Ak Parti ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, belediye meclis üyeleri ve kepez belde yönetimi ile meclis üyeleri oy kullandı. Oylama gizli yapılırken genel merkez tarafından mevcut il başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, eski il başkanları, eski ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve partinin kurucular kurulundan kişilerle yüz yüze görüşmeler yaptığı öğrenildi. AK Parti kulislerinden gelen bilgiler yüz yüze yapılan görüşmeler neticesinde aday olmamasına rağmen sadece Şerafettin Uyanık isminden genel merkez tarafından adaylık hususunda cv istenildiği öğrenildi.
Şerafettin Uyanık ismi 2015’ten beri il ana kademelerinde en istikrarlı şekilde parti kurmaylığı yapan, Çanakkale kamuoyunda sürekli verdiği önemli demeçlerle gündeme gelen bir isim.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.