Arıcılarla Tanışma ve İstişare Toplantısı Yapıldı

İlçemizde aracılığın geliştirilmesi için yapabilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda tüm tarafların görüş ve önerileri dinlenilerek gerekli değerlendirmelerde bulunuldu.

1992
Arıcılarla Tanışma ve İstişare Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Kaymakamı Alper TAŞ, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Tarım Müdürlüğü Şube Müdürü Halil İbrahim BÜYÜKGAGA, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ÇOBANOĞLU, Bayramiç Orman İşletme Müdürü Zafer ÖZBEK , Çanakkale Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cahit İLERİ'nin katılımlarıyla Arıcılar ve Arıcılık Kursu Kursiyerleri ile birlikte tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.
Toplantı sonunda Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 48 kursiyere lavanta ve biberiye fidanı dağıtımı yapıldı.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.