DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca'dan Bayramiç Ziyareti

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanımız Berkan Karaca ve İl Teşkilatı Bayramiç Sivil Toplum Kuruluşları ve pazar yeri esnafını ziyaret etti.

1438
DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca'dan Bayramiç Ziyareti

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve İl Teşkilatı olarak Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım’ı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Yüksel’i, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ziyaret edip karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve İl Teşkilatı Bayramiç semt pazarına ve çarşı esnafına ziyaret gerçekleştirip esnaflarımızın ve vatandaşların dertlerini dinledi.
Başkan Karaca;
''Esnafımız dertli, her geçen gün alım gücünün azalmasından, devamlı olarak yapılan zamlardan ve en önemlisi iktidarın kötü yönetiminden şikayetçi. Biz de Deva Partisi olarak esnafımıza ve vatandaşlarımıza politikalarımızı ve çözüm önerilerimizi dile getirdik'' dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.