Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık Çanakkale’de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti.

620
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık Çanakkale’de

Partililerle bir araya gelen Yanık, yapımı tamamlanan ve açılışı için Çanakkaleye geldiği Gazi Evi ve Rehabilitasyon merkezi ve Bakanlığın çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
BAŞKAN MAKAS’TAN BAKAN YANIK’A ÖZEL HEDİYE TAKDİM ETTİ.
Yanık, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’tan kente dair çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından  ilçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat mensupları ile toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantı basına verilen fotoğraf sonrası kapalı olarak devam etti.
Toplantı sonrası Bakan Derya Yanık’a İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı çicek takdiminde bulundu. Öte yandan AK Parti İl Başkanı Naim Makas İl Başkanlığı adına Bakan Yanık’a elif motifleri işlenmiş yöresel tabloyla çicek takdiminde bulundu.
Bakan Yanık ziyaret sonrası ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl binasından ayrıldı


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #siyaset
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.