Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan meclis bahçesinde bir araya geldi. 

TBMM’nin açılmasına sayılı günler kala siyasi isimler seçim bölgelerinden milleti temsil için Ankara'ya dönmeye başladı. 

436
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan meclis bahçesinde bir araya geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Ankara programları kapsamında, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile biraya geldi. 
Çanakkaleye dair konuların konuşulduğu görüşme sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. İlk paylaşım AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ankara Danışmanı Hilal Bayar dan geldi. 
Danışman Bayar paylaşımında “Başkanımız Bülent Turan, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile Çanakkalemize dair çok sayıda konu için biraraya geldi. Gündeme alınan konular ayrıntılı olarak masaya yatırıldı. Sayın Bakanımız yakında Çanakkale'de olacak.” İfadelerine yer verdi.
İkinci Paylaşım İse Tarım ve Orman Bakanlığının Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Geldi.
Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan paylaşımda ise “Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Bülent Turan ile bir araya geldi.” İfadelerine yer verdi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #siyaset
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.