AK Parti İl Başkanı Naim Makas ”Bir kez olsun 15 Temmuz törenlerinde görmedik sizi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ’in sosyal medya üzerinden yaptığı skandal paylaşıma Çanakkale siyasetinden tepki gecikmedi.

512
AK Parti İl Başkanı Naim Makas ”Bir kez olsun 15 Temmuz törenlerinde görmedik sizi.

12 Eylül 1980 darbesinin 41’inci yılında CHP’li Erkek’in darbeye dair Twitter üzerinden yaptığı Kenan Evren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan içerisinde bulunduğu fotoğraf kareli paylaşımına tepki AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’tan geldi. CHP’li Erkek’in “Demokrasiye darbe, Cumhuriyet kazanımlarından geriye gidiş ve bugüne hem siyasi hem hukuki kötü miraslar bırakan 12Eylül Darbesi'ni, darbecileri ve izlerinden gidenleri tarihle birlikte bizler de hiç iyi anmayacağız! Demokrasiye darbe, Cumhuriyet kazanımlarından geriye gidiş ve bugüne hem siyasi hem hukuki kötü miraslar bırakan 12Eylül Darbesi'ni, darbecileri ve izlerinden gidenleri tarihle birlikte bizler de hiç iyi anmayacağız!” ifadelerine sert çıkışta bulunan AK Parti İl Başkanı Naim Makas ”Bir kez olsun 15 Temmuz törenlerinde görmedik sizi. Bir kez olsun darbe kınaması görmedik. Konjonktürel darbe karşıtlığı olmaz, ya darbenin karşısındasındır ya da değilsindir Sayın Muharrem Erkek Darbecilere Başbakan veren partinin Genel Başkan Yardımcısısınız, Sözlerinizi ibretle okuduk!” ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #siyaset
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.