Çanakkale’mize Yeni Bilim Sanat Merkezi Tasarım Beceri Atölyesi, Açık Spor Alanları

Çanakkale’mizde kültür, bilim, sanat, eğitim ve spor gibi alanların yaygınlaşmasını oldukça önemsiyoruz.

850
Çanakkale’mize Yeni Bilim Sanat Merkezi Tasarım Beceri Atölyesi, Açık Spor Alanları

Bu alanlara ilgi duyan gençlerimizin aktivelerini gerçekleştireceği yapıları çoğaltmak istiyoruz. 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu bulunan Şehit Kıvanç Kaşıkçı Kampüsü’nü ve kısa süre önce açılışı yapılan Bilim Sanat Merkezi Tasarım Beceri Atölyesi ve açık spor alanlarını ziyaret ettik.
İçerisinde 12 farklı tasarım ve beceri atölyesi mevcut. Müzik, drama, halk oyunları, serbest zaman alanı, gastronomi ve ses kayıt atölyesinden katta geniş bir kafeterya alanı var. Diğer katta ise resim-seramik, geleneksel el sanatları, sinema, robotik kodlama, teknoloji tasarım, VR sanal gerçeklik, akıl oyunları ve hayal odası atölyeleri bulunmaktadır. Bu atölyeler ile teori ve pratiği bir araya getirmek, duygu, düşünce ve eylem olarak çocuklarımızın bütünsel gelişimine katkı sağlamak hedeflenmektedir. Programa katılan herkese, bu kıymetli komplekste emeği geçen Çanakkale İl Özel İdaremize, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katkı sunanlara teşekkür ediyoruz.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #siyaset
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.