AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas geçmiş dönem görev alan Gençlik Kolları Başkanlarından Burak Balık’ın düğününe katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet partisinin geçmiş dönem görev alan Gençlik Kolları Başkanlarından Burak Balık’ın düğününe katıldı.

710
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas geçmiş dönem görev alan Gençlik Kolları Başkanlarından Burak Balık’ın düğününe katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu dünya evine giren geçmiş dönem görev alan AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Burak Balık’ın teknoparktaki düğününe katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet genç çifti en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sade bir nikah töreniyle gerçekleştirilen düğünde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve akademi camiasının isimleri de yerini aldı.

Düğün sonrasında çifte mutluluklar dileyen AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas açıklamasında; ‘’ Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Burak Balık kardeşimizin nikah merasiminde, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, Merkez İlçe Başkanımız Yıldıray Ölçek ve İl Yöneticilerimiz ile birlikte kardeşimizin mutluluğuna şahitlik ve eşlik ettik.
Genç çiftinize iki cihanda saadet diliyor, kendilerini ve ailelerini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.’’ İfadelerine yer verdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale İl Başkanı Naim Makas genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #siyaset
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.