Özgürlük Parkı’nda çeyrek final heyecanı

Avrupa Şampiyonasında mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımının Polonya ile maçını açık hava ve dev ekranda yayınlayan Bayramiç Belediyesi, vatandaşlara heyecan dolu bir gece yaşattı.

1152
Özgürlük Parkı’nda çeyrek final heyecanı

Bayramiç Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Özgürlük Parkı’nda, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek final heyecanı yaşandı. Milli takımımızın Polonya ile mücadelesini canlı olarak yayınlayan Bayramiç Belediyesi, vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı. Çimlerin üzerinde oldukça heyecanlı bir maç izleyen Bayramiçliler, milli takım oyuncularının muhteşem performansıyla daha da coştu. Polonya’yı yenerek yarı finale çıkan Filenin Sultanları, büyük alkış aldı. Karşılaşmayı ilgiyle izleyen Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Burada oldukça keyifli bir akşam geçirdik. Halkımız da büyük ilgi gösterdi. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi. Gece, Lütfücan Mutlu'nun seslendirdiği şarkılarla devam etti.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #Bayramiç
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.