Kaymakam Eser'de Orman İşletme Müdürlüğüne Başarı ve Teşekkür Belgesi

Bayramiç İlçe Kaymakamı Adem ESER Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Yangınlarıyla Mücadele de görevli personellere Başarı ve Teşekkür belgesi takdim ederek, başarılı çalışmaların devamını diledi.

1268
Kaymakam Eser'de Orman İşletme Müdürlüğüne Başarı ve Teşekkür Belgesi

Ülkemizde ve ilçemiz genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadelede gösterilen azim, özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı Bayramiç İlçe Kaymakamı Adem ESER Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Yangınlarıyla Mücadele de görevli personellere Başarı ve Teşekkür belgesi takdim ederek,başarılı çalışmaların devamını diledi. İşletme Müdürü Zafer ÖZBEK İlçe Kaymakamı Adem ESER'e Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğüne orman yangınlarıyla mücadele başta olmak üzere her konuda verdiği destekleri için teşekkür etti.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #orman
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.