Garanti Bankası Anafartalar Şube Müdüründen Başkan Selçuk Semizoğlu’na Ziyaret

Türkiye Garanti Bankası Çanakkale Anafartalar Şube Müdürü Bahadır Tercan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

760
Garanti Bankası Anafartalar Şube Müdüründen Başkan Selçuk Semizoğlu’na Ziyaret

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Özel bankalarımızın üretime daha çok destek vermesini bekliyoruz. Üyelerimizin bankalarla yaşadıkları bireysel sorunları, mevzuatların izin verdiği ölçüde ve Banka Müdürlerimizin inisiyatif almasıyla çözmelerini bekliyoruz. Her zaman söylüyorum; biz tüketici değil üretici toplumu olmadan bazı sorunları çözmemiz kolay değil. Bankalarımız üreticimize daha fazla kredi alternatifi sunmalı. . Bu vesileyle Türkiye Garanti Bankası Çanakkale Anafartalar Şube Müdürü Bahadır Tercan’a gerçekleştirdiği nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Banka Müdürlerimizle ortak paydalarda buluşmak iş insanı olarak bizlere moral oluyor.” dedi.    


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtso
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.