Bayramiç’te 2 yangın çıktı..

Bayramiç ilçesine bağlı Aşağışevik köyü ile Yukarışevik köyü arasında çıkan orman yangınına 1 söndürme helikopteri ve itfaiye ekipleri ile müdahale edilmeye başlandı.

658
Bayramiç’te 2 yangın çıktı..

Aşağışevik Köyü girişinde saman yüklü bir araç belli olmayan bir nedenden dolayı alev aldı. Yangın başka yerlere sıçramadan itfaiye ekipleri ve köy halkı tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Yetkililer, Aşağışevik köyündeki yangının evlere yakın olduğunu köyün boşaltılabileceğini belirtti.

KORKULAN OLDU, YANGIN BAŞLADI!
BAYRAMİÇ YANGINI BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR!
Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü, bugüne bir uyarı yaparak başlamış, nemin az olduğunu belirterek, olası orman yangınlarına karşı vatandaşları uyarmıştı.
Sabah saatlerinde, Müdürlükten şu açıklama yapıldı
“Orman yangınları açısından en riskli bir bölgede yer almaktayız. Bölgemizde bugün itibariyle nemin aşırı düşük olması nedeniyle çıkabilecek orman yangınlarına karşı teyakkuz halinde olunması önem arz etmektedir. Bölgemizde ormanda ve bitişiğinde piknik ateşi veya bahçe temizliği gibi amaçlarla ateş yakılmaması, daha dikkatli ve tedbirli olunması ve ilgililere duyurulması son derece önemlidir. Orman yangınlarına ilgi ve duyarlılığından ötürü tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz."
 


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #yangın
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.