Tarihi Taş Köprü Tadilatı Başladı.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekilimiz Av.Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Geçmiş Dönem Belediye Başkanı ve AKP ilçe Başkanımız Sadettin Arslan’a tarihimize sahip çıktıkları için teşekkür ederiz.

814
Tarihi Taş Köprü Tadilatı Başladı.

1794 yılında zamanın Bayramiç Mutasarrıfı ve Mütesellimi Hadimîzâde Osman Bey tarafından imar ettirilen güzel ilçemizin önemli tarihî değerlerinden biri olan ve hepimizin hatırâlarının bir bölümünde yer alan, ancak zamanımıza gelinceye kadar epeyce yıpranan Taşköprü’müzün restorasyon çalışmalarına başlandı.
Restorasyon çalışmalarının başlaması için yardımlarını esirgemeyen Ak Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekilimiz Av.Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Geçmiş Dönem Belediye Başkanı ve AKP ilçe Başkanımız Sadettin Arslan’a tarihimize sahip çıktıkları için teşekkür ederiz.
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.