Çanakkale'den Manavgat'a Yardım Gönderildi.

Bir grup gönüllü arkadaş topluluğunca başlatılan kampanya kapsamında toplanan kağıt havlu, gıda kolileri, su, çocuk bezi, temizlik malzemeleri, tuvalet kağıdı, giysi ve kişisel bakım ürünleri, Manavgat'a gönderildi.

1194
Çanakkale'den Manavgat'a Yardım Gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Bayramiç sorumlusu Arzu ERİŞKEN, "Hedefimiz, 1 tır yardım göndermekti halkımızın duyarlılığı ve yardımseverliği örnek oldu. Gönül ister ki daha fazla yardım edelim. Yardım tırlarımız en kısa sürede yangın bölgesine ulaşacaktır. Arkadaşlarımızla gönüllü olarak başlattığımız Manavgat yangını yardımında bugün aracımızı gönderdik , emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin , gelmiş geçmiş olsun inşallah" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #yangın #yardım
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.