Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü üretim ve standardizasyon, ölçme, boylama ve sınıflandırma ve Üretimde İş Güvenliği konulu eğitim semineri düzenledi.

1648
Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü üretim ve standardizasyon, ölçme, boylama ve sınıflandırma ve Üretimde İş Güvenliği konulu eğitim semineri düzenledi.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü 2020 yıl sonu ve 2021 yılı başlangıcı yeni üretim programlarında Standardizasyon konulu düzenlenen eğitim programları kapsamında Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü, Yiğitler Orman İşletme Şefliğinin 194 nolu bölmesinde 10.12.2020 tarihinde yapılan Üretim ve Standardizasyon, ölçme, boylama ve sınıflandırma ve Üretimde İş Güvenliği konulu eğitim seminerine Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Orman Bölge Müd.Yrd. Fazıl Cabaroğlu İşletme Pazarlama Şb. Müd. Bahri Durmaz, Silvikültür Şb.Müdürü Cengiz Bağran, Bayramiç Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek, Bayramiç Orman İşletme Müd.Yardımcıları Evren Arık ve Ferhat Özbek Bayramiç ve Ayvacık Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı İşletme Şefliklerinin İşletme Şefleri ve İşletme Şefliklerinde görevli Orman Muhafaza Memurları ile çevre köylerinin Kooperatif başkanları ile üretim işlerinde çalışan işçilerin katılımıyla üretimde iş güvenliği,damga iş ve işlemleri, ağaç kesme, boylama ve standardizasyon konuları teorik olarak anlatılarak uygulamalı olarak yapılan çalışmalardan sonra Yağcılar Orman Ürünleri Deposunda yapılan İş ve işlemlerle ilgili bilgiler verildikten sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak Üretim Tatbikatı sonlandırıldı.
 


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #orman
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.