Samsun İli Ladik Kaymakamı Adem Eser, Bayramiç Kaymakamlığına Görevlendirildi

Samsun İli Ladik Kaymakamı Adem Eser, Bayramiç Kaymakamlığına Görevlendirildi

3966
Samsun İli Ladik Kaymakamı Adem Eser, Bayramiç Kaymakamlığına Görevlendirildi

Ladik Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabında yapılan bir paylaşıma göre, adına veda yemeği düzenlenen Eser, düşüncelerini; "Kaymakamlık, Belediye, kamu kurumları ve muhtarlarımız ile uyum içinde çok güzel işlere imza atarak, pandemi sürecinde birçok işin üstesinden hep birlikte gelindiğini, doğa harikası güzelliğinin yanı sıra ilçe halkının misafirperverliği ve ilk görev yeri olması sebebiyle Ladik'in farklı bir yeri ve değeri olduğunu, kısa sürede birçok güzel anı ve hatıralar biriktirdiğini" sözleri ile ifade etti.
Kaymakam Eser'e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

ADEM ESER KİMDİR?
1991 Tortum/Erzurum doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamlamıştır.
Üniversite tahsilini 2009-2014 yılları arasında Denizli Pamukkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Onur Öğrencisi olarak almıştır. İkinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümü mezunudur. WAT ve ERASMUS programları kapsamında Amerika ve Romanya'da bulunmuştur.
2016-2020 yılları arasında İstanbul Pendik Uygulama Grup Müdürlüğünde gelir uzmanı olarak görev yapmıştır
2020 yılı Haziran ayında Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak kaymakamlık mesleğine başlamıştır. İl merkez stajının ardından mülkiye müfettişleri refakatinde stajlarını Burdur ve Yozgat'ta, Kaymakam Refikliklerini ise Gürsu/Bursa ve Amasra/Bartın'da tamamlamıştır.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #bayramiç
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.