Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’a Bayramiç Beyazı takdim edildi.

Ak Parti Genel Başkan Yrd. son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile İÇDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Tacettin Aslan’a fahri Doktora Ünvanının tevcih edilmesi ve Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılış töreni gerçekleştirildi.

922
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’a Bayramiç Beyazı takdim edildi.

Tören sonrasında Ak Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun destekleriyle Türkiye'nin 7. Çanakkale'nin 1. Avrupa Birliği Coğrafi İşaretli ürünü olan Bayramiç Beyazı ilk hasat ürününü ve Marka tescilli ürünün temsili olarak resim tablosu, Ak Parti Genel Başkan Yrd. son Başbakan Sn. Binali Yıldırım'a Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail PEHLİVAN, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas tarafından takdim edildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.