Boğaz Medya'dan Balıkesir Valisi ŞILDAK'a Ziyaret

Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile eşi Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı Hafize Akıncı, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak a ziyarette bulundu.

938
Boğaz Medya'dan Balıkesir Valisi ŞILDAK'a Ziyaret

Akıncı çifti ile birlikte Boğaz Medya bünyesinde görev yapan Mine Yel ile Ayvacık Gazetesi İlçe Temsilcisi Mehmet Yavaş’ın yer aldığı nezaket ziyaretinde yapılan çalışmalar ve planlamalar konuşuldu. Aslen Ayvacıklı olan Vali Şıldak, Boğaz Medya yöneticilerinin temsilcilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile eşi Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı Hafize Akıncı daha sonra, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’ne (BGC) konuk olarak Başkan Ramazan Demir ile bir araya geldi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #boğazmedya
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.