Ziraat Odası Başkan İsmail Pehlivan Üyelerini Traktörlerde Olması Gereken Işık ve Reflektörlerle İlgili Uyardı.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan hasat mevsimi nedeniyle traktör sürücülerine ışık ve reflektör uyarısı yaptı.

1364
Ziraat Odası Başkan İsmail Pehlivan Üyelerini Traktörlerde Olması Gereken Işık ve Reflektörlerle İlgili Uyardı.

Hasat mevsimiyle beraber reflektör bulunmayan traktörlerin açmış olduğu kazaların önüne geçebilmek için, Başkan Pehlivan traktör sürücüleri traktör römorklarına reflektör takmaları konusunda uyardı.
Başkan Pehlivan; "Sayın üyemiz trafik kazalarının azalmasına yönelik tarımsal zirai araç ve traktörlerde, tekerlekli tarım ve orman traktörleri tip onayı yönetmeliğindeki şartlara uygun olan flaşörlü, yanıp sonen, sarı ışıklı, dönerli uyarı lambası olması ve traktör römorklarının arka kısımlarına iki (2) adet işaret levhası takılması zorunludur. Takılan işaret levhası ve uyarı lambaları gece trafiğinde traktör kullanıcılarının diğer yol kullanıcıları tarafından daha rahat fark edilmesi için kullanılmaktadır. Bu şekilde kaza yapma riski azalmış olacaktır. Bu konuda jandarma trafik timlerince gerekli denetleme ve kontrol yapılacaktır" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.