Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek, çiğ süt fiyatlarında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili istişarede bulundu.

1864
 Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Doç. Dr. Ahmet Ferhan SAVRAN ve Başkan Yard. İlhan ULUS'u ziyaret ederek, çiğ süt fiyatlarında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili istişarede bulundu.
Birlik BaşkanıDoç. Dr. Ahmet Ferhan SAVRAN üreticilerin yaşadığı sorunlar, rapor halinde kendisine takdim etti. Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU belirtilen sorunlara çözüm üretebilmek için Tarım Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ ile görüştüğünü ve sektör için elinden geleni yapacağını belirtti. 


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #siyaset
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.