Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu'nun TBMM'nin 101. Yılı ve 23 Nisan Çocuk Bayramı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışını bir kez daha gurur ve kıvanç ile kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

862
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu'nun TBMM'nin 101. Yılı ve 23 Nisan Çocuk Bayramı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Türk Milletinin bağımsızlığı için Ülkemize musallat olan tehditlere boyun eğmeden atılan tarihi kararın bizlere aziz hatırası olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışı,  aynı zamanda Cumhuriyetimizin kuruluşunun da müjdecisi olmuştur.
Meclisimiz dün olduğu gibi bugün de; Devletimizin, toplumsal kardeşliğimizin, demokrasi ve istikbalimizin teminatı olmalıdır. Bu teminatın en sağlam dayanağı da Türk çocuklarıdır.
Milletini ve Ülkesini seven çocuklar yetiştirmek, onları böylesine güçlü bir Devletin  alnı açık onurlu vatandaşı olarak büyütmek bizlerin  en önemli Vatan borcudur.
Bu vesile ile, sevgili çocuklarımızın ve  dünyadaki bütün çocukların bayramını en içten dileklerimle kutluyor, 101 yıl önce bu kutlu Meclis’i emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa  Kemal Atatürk başta olmak üzere  dava arkadaşlarını, kurucu kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin  bugün hayatta olmayan tüm mensuplarını şükran ve rahmetle anıyorum.

Selçuk SEMİZOĞLU
Yönetim Kurulu Başkanı 
Saygılarımla.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtso
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.