İş İnsanları Olarak Polis Teşkilatımızın Yıl Dönümünü Kutluyoruz.

Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlama, huzur ve güven ortamını temin etme yolunda, kamu düzeninin sağlanması için özveriyle çalışan Polis Teşkilatımızın 176. yılını Çanakkale Ticaret Borsası Mensupları ve şahsım adına en içten duygularla kutlarım.

862
İş İnsanları Olarak Polis Teşkilatımızın Yıl Dönümünü Kutluyoruz.

Mesleğin getirdiği zorlukları büyük bir özveriyle her koşulda cesaretle göğüsleyen, kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak görevlerini sürdüren tüm polislerimize iş insanlarının içten şükranlarını sunarım.
Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine inancımız tamdır.
Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anar ve gazilerimize şükranlarımızı sunarım. Çanakkale başta olmak üzere Ülkemizin her köşesinde görevi başında bulunan, fedakâr ve cefakar emniyet mensuplarını takdirlerimizi sunuyor,  aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum.
Kaya ÜZEN
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı
 


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtb
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.