Çanakkale İl İstihdam Kurulundan Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ziyaret

Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu’nun 2021 yılı üçüncü toplantısı Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

1112
Çanakkale İl İstihdam Kurulundan Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ziyaret

Toplantıda, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Koordinatörü Recai Başaran, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Tarım İl Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Büyükgaga ile birlikte Çanakkale İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Şeyda Topuz hazır bulundu.
“MESLEK LİSELERİNİN KAPSAMI VE ÖNEMİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
İl İstihdam Kurulu Toplantısı hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “. Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurul toplantımızı Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirerek öğrencilerle bir araya geldik. Toplantımızda liseler arası CV yarışması hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ticaret Bakanlığımız tarafından 2021 yılında  İstanbul, Gaziantep, Mersin ve İzmir'de pilot uygulamalarına başlanılan “Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri” projesi ile dış ticaret alanında meslek edinmek, kariyer yapmak isteyen gençlerimiz için önemli bir adım atıldı. Yakın bir tarihte bu uygulamanın yurt geneline yaygınlaştırılmasını bekliyoruz. Bu proje ile Meslek Liselerinin kapsamı ve önemi her geçen gün artıyor.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çomü #çtso
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.