Dijital Öğrenmede Yenilikçi Yöntemlerin Yaygınlaştırılması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin de Ortağı Olduğu AB Projesine Destek Dijital Öğrenmede Yenilikçi Yöntemlerin Yaygınlaştırılması

932
Dijital Öğrenmede Yenilikçi Yöntemlerin Yaygınlaştırılması

Aydın Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörü olduğu ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Çelik‘in katkılarıyla hazırlanan ve dijital öğrenme becerilerindeki yenilikçi yöntemleri yaygınlaştırmayı hedefleyen "Building a Learning Culture for the Digital World" başlıklı Erasmus+ Strategic Partnerships for School Education projesi 230195 Euro bütçe ile desteklenmeye değer bulundu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Fransa, İtalya ve Yunanistan'dan değişik eğitim kurumları ve sivil toplum örgütleri çalışanlarının ortak olduğu proje 2 yıl sürecek.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çomü
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.