Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdüründen Çtso’ya Ziyaret

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

826
Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdüründen Çtso’ya Ziyaret

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen görüşme hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale İl Afet Acil Durum Müdürümüz İbrahim Tarı ile İl genelinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 2021 yılının “Afet Eğitim Yılı” ilan edilmesi kapsamında planlanan çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldık. Konuyla ilgili olarak farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarına her türlü desteği vereceğimizi kendilerine ilettik. Nazik ziyaretleri ve çalışmalar hakkında verdikleri bilgi için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtso
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.