Ziraat Odası'ndan bir Coğrafi Menşei İşareti başvurusu daha yapıldı.

Bayramiç Kazdağları Zeytinyağı Coğrafi Menşei İşareti müracaatı başvurusu Bayramiç Ziraat Odası tarafından yapıldı.

708
Ziraat Odası'ndan bir Coğrafi Menşei İşareti başvurusu daha yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail PEHLİVAN; “İlçemiz marka şehir olma yolunda bir adım daha atmış bulunmaktadır. Kurum olarak her zaman üretenin ve üreticinin yanındayız. Çiftçilerimizin ürünlerini ve ürettiklerini daha kaliteli ve daha iyi pazarlamaları ve kazanmaları için çalışmalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz ve kendimizi geliştiriyoruz. 2021 İstiklal Marşı yılı olması dolayısıyla ve Mehmet Akif ERSOY'un büyüdüğü yer olan Bayramiç'imizin değerlerine yenilerini eklemek için tarımsal çalışmalarımızı her daim sürdüreceğiz. 
Bu müracaatın gerçekleşmesinde maddi manevi destekleri olan; Ziraat Odası Meclisine, Çömü Rektörü Prof Dr.Sedat MURAT'a Çömü Ziraat Fak.Dekanı Prof.Dr Murat YILDIRIM'a Çömü Ziraat Fak.Dek.Yrd.Dr.Öğr.Üyesi Arda AKÇAL'a Çömü Ziraat Fak.Dek.Yrd. Prof Dr.Gökhan ÇAMOĞLU'na Prof. Dr. Kenan KAYNAŞ'a (ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü), Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU (ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü) Çanakkale Tic.ve San. Odası Bşk. Selçuk SEMİZOĞLU'na Çanakkale Ticaret Odası Bşk. Kaya ÜZEN'e Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ'a Bayramiç İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ÇOBANOĞLU'na Pıtıreli Koop. Bşk. Tuncay GÜNGÖR'e , Ahmetçeli Koop. Başkanı Şükrü Özyürek'e, Bayramiç Dalgıç Tic. İşletme sahibi İlhan Dalgıç'a, Sezida Zeytinyağı işletme sahibi Seçkin Sezer'e, Tınmaz Kontine sahibi Kadir TINMAZ'a, Zeytinli Köyü Muhtarı ve Koop. Başkanı Rıza Beceren'e, Uysal Zeytinyağı işletme sahibi Ersen Uysal'a, Kutluoba Köyü Muhtarı, Koop. Başkanı Zafer Sezer'e tüm köy muhtarlarımıza ve zeytin, zeytinyağı üreticilerine maddi manevi desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dileriz” dedi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.