Bayramiç Tahin Helvası Başvuru Müracaatı Yapıldı.

Bayramiç Tahin Helvası Coğrafi Mahreç İşareti müracaatı Bayramiç Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yapıldı.

1344
Bayramiç Tahin Helvası Başvuru Müracaatı Yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN;
"Bu müracaatın yapılmasında maddi manevi destekleri olan Bayramiç Kaymakamı Sercan GÖKDEMİR'e, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz İbrahim ÇOBANOĞLU'na Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail YILDIRIM'a, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman YÜKSEL'e, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya ÜZEN, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU'na teşekkür ederiz.
Helva üreticilerimizden;Bahar KOÇER YURT-TATLAN, Ozan YURT-TATLAN, Ege ŞENOL-HÜSNÜOĞULLARI, Hüsnü ŞENOL-HÜSNÜOĞULLARI, İbrahim SEVİNÇ-SEVİNÇ HELVA, Mehmet Ali KARAGÖZ-KARAGÖZ HELVA, Mehmet KARAGÖZ-KARAGÖZ HELVA, İbrahim AKYÜZ-SEFA AKYÜZ HELVA maddi manevi desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dileriz" dedi.

 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.