ÇANAKKALE TİCARET BORSASI, TSE DENETİMİNDEN BAŞARI İLE GEÇTİ.

Çanakkale Ticaret Borsası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve hizmet kurumlarının her yıl denetime tabii tutulduğu TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne uygunluk (gözetim) denetimini başarıyla geçirdi.

844
ÇANAKKALE TİCARET BORSASI, TSE DENETİMİNDEN BAŞARI İLE GEÇTİ.

TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğü’nden Başaraştırmacı Gökhan Karay tarafından gerçekleştirilen tetkikte , Genel Sekreter Sevcan Elver , Kalite -Akreditasyon Sorumlusu Gözde Kartal ve borsa çalışanları yer aldı.
Başarı ile geçen denetimin ardından Başkan Kaya Üzen , Denetim ekibi ve Denetmen Gökhan Karay bir araya geldi.
Başkan Kaya Üzen denetimin ardından şunları kaydetti "Ticaret Borsası olarak üyelerimize TS EN ISO 9001 kalite standartlarında hizmet sunmaktayız.Hizmet kalitemiz periyodik olarak TSE ve Birliğimiz tarafından denetlenmektedir. Her denetimi üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesini arttırmamız için bir fırsat olarak görüyoruz.
TSE yetkilisi Karay’ı tanımaktan ve Borsamıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtb #tse
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.