TATLAN'dan Yeni Ürün "Çanakkale Bombası"

Tatlı yiyelim TATLAN konuşalım.

1432
TATLAN'dan Yeni Ürün

İlçemizin parlayan yıldızı Tatlan Helva yetkilisi  Eczacı ve Wellbeing Uzmanı Bahar Koçer Yurt  yeni ürünü ile ilgili şunları söyledi; “Çanakkale Bombası“ tesciliyle mutluluk veren Çikolata ile bağışıklığımızı arttıran tahin helvasını tüketicilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.
Troya Efsanelerinin beşiği İDA Dağının eteklerinden sofranıza Tatlan farkıyla doğallık,  sağlık , damağınıza layık lezzetler sunuyoruz. Ürünlerimizin tamamı bölgemizin susamın dan mamül doğal tahinli helvalarımız sağlıklı, doğal ve lezzetlidir.  Tatlı yiyelim TATLAN konuşalım. 145 yıldır Tatlan nesli olarak hedefimiz geleneksel tat ve kaliteden ödün vermeden helva ve tahini gelecek nesillere sevdirmek ve benimsetmektir. Yeni ürünlerimizi halkın beğenisine sunduk. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. " dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.