ÇTSO BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali’yi ziyaret etti.

1034
ÇTSO BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Devlet Hastanesi ziyareti hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimizde faaliyet gösteren hastanelerin tamamı Covid-19 salgını süresince olağanüstü bir fedakarlık göstererek salgının yayılım hızının kontrol altında tutulmasını sağlamıştır. Devlet Hastanemizin yükü salgın sebebiyle birlikte artmış olmasına rağmen sağlık personelinin özverili çalışmaları ile bizlere asla hissettirmediler. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza Başhekimliğimiz vasıtasıyla gösterdikleri olağanüstü özveri için iş dünyası olarak bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.  


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.