TÜRKİYE'NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 FİRMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Toplantıya Çanakkale Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen katılım sağladı.

908
TÜRKİYE'NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 FİRMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TEPAV ve TOBB ETÜ’nün katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’nde, Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi. Ankara merkezli Gintek İnşaat AŞ yüzde 4357,5’lik oranı ile en hızlı büyüyen şirket oldu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katıldığı ödül töreni webinar üzerinden gerçekleştirildi.?
Toplantıya Çanakkale Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen katılım sağladı.
TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETLERİNDE İLK 100'DE
3 ÇANAKKALE FİRMASI
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen ödül töreni ile ilgili şunları kaydetti;
Türkiye en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Çanakkale’nin gururu olarak yer alan firmaların büyük bir başarı sağladığını belirten Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen; Firmalarımız 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada en hızlı büyüyen 100 şirket arasında sıralamaya girerek İl ve Ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır.
Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin arasında yer alarak, İlimizi gururlandıran Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti, Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret A.Ş.ve Aladdin Burak Kunt’u bizzat arayarak tebriklerimizi ilettik. Böylesine büyük başarılar gösteren ve Türkiye 100’e girmeye hak kazanan şirketlerimizle gurur duymaktayız.
Ülkemizin zenginleşmesinde öncü rol üstlenen, vergi ödeyen, üreten, ihracat yapan ve istihdam sağlayan, hele ki, böyle bir dönemde, büyük başarılar elde eden firmalarımız ile iftihar ediyor, hepsini yürekten kutluyorum. İlimizden daha birçok firmanın ulusalda başarı kazanmasını temenni ediyorum” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #çtb
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.